perjantai 26. maaliskuuta 2010

Sijoitus


Ja ettei totuus ja itse asia unohtuisi, niin esittelen uusimmat rahalliset sijoitukseni.  Muutama ihan mielenkiintoinen lukuelämys odottelemassa vuoroaan. Kirjoissa sijoitus ei koskaan ole turhaa! Tällä hetkellä lukulampun alla minulla on Eira Mollbergin kirjoittamaa kirja Molle, isäni. Ainakin aluksi kirja vaikuttaa mielenkiintoiselta kuvaukselta taiteilijoiden isä - tytär suhteesta, josta ei tule varmaan puuttumaan tulta eikä tappuraa.

2 kommenttia:

stansta kirjoitti...

Eipä ole tullut piiiiitkiin aikoihin luettua mitään oikeaa kirjallisuutta. Käytän sen ajan mm. käsitöihin. (Hah, lue: netissä!)

Nolo: olen aina katsonut tuota blogisi reunassa olevaa kuvaa, että joku ponnaripäinen siinä polskuttelee koiran perässä...soo-rii! :)

Antoisaa viikonloppua!

Punatulkku kirjoitti...

Minun pitäs opiskella - oon netissä!
Luettua tulee illalla sängyssä ennen nukahtamista. Tykkäisin lukea enemmänkin :) Ja käsityöt - niitäkin olis kiva kokeilla. Ens talvena sitten, kun saan nuo opiskelut päätökseen.
Miun pojathan ne siinä uiskentelee. Tuo takimmainen on vaan kasvanut hieman tuosta! Koirakin vanhentunut ja kohta sitä ei enää ole:(