maanantai 6. heinäkuuta 2009

Risteilyä


Lauantaina tehtiin lähisuvun edustajien kanssa tutustumisristeily Kiteen Pyhäjärvellä. Aluksen kippari otti meidät henkilökohtaisina vieraina vastaan laivalleen M/S Pyhäjärvelle. Meille esiteltiin aluksen historiaa ja laivan teknisiä ominaisuuksia. Ihasteltiin Pyhäjärven maisemia reilut kolme tuntia Maisemaristeilyllä. Laivan lähtöpaikka on Pajarin Hovin satama ja laiva tekee myös tilausristeilyjä.

Reitistä ja laivan sijainnista oltiin perillä on-line ja tiedettiin koko ajan mitkä ovat laivan koordinaatit. Pysyimme hyvin reitillä, vaikka kapeita salmia ohitettiinkin.


Laivalla ilkoineen polttariporukan naimisiin aikova vihtoi kaikki laivalla olleet miehet palkan toivossa. Meidän seurueen vihdottava antoi palkaksi lämpimän halauksen.

Karaokevehkeet viritettiin ja ainakin jotkut matkustajista lauloivat sydämensä kyllyydestä. Meidän porukka aukaisi hieman ääntään ja intoutui siitä suunnittelemaan esitystä seuraavan päivän juhliin. Illalla jouduttiin valitsemaan kappaleet seuraavalle päivälle ja pitämään lauluharjoitukset.


Edit 8.7. Kuvia vaihdettu & lisätty!


Ei kommentteja: