lauantai 31. tammikuuta 2009

Pikku pakkasta

Viikko vierähti vähän nopeammin stadissa kuin edellinen, mutta oli niissä illoissa viettämistä. Tietenkin olisi voinut käydä iltariennoissa, mutta kun ei vaan huvittanut ruveta miettimään mitä-missä-milloin-millä-kysymyksiä, niin tuli pysyteltyä hotellissa ja tuijotettua TV:tä. Kävin minä sen verran kylässä, että tuli nähtyä uudelleen isoa siskoa ja hänen isompaa jälkikasvuaan, avokkiaan ja tulevan äidin masua. Sitten uusi tuttavuus - aivan ihana neito - Muusa ½ vuotta. On siinä vähän eroa, kun 15 kg jätkää ja 2,5 kg neitoa hyppää syliin tai kohti ;))
Muuten kävin kahtena iltana kuntosalilla ihan vähän liikuttamassa kroppaa. Nyt eivät paikat edes kipeytyneet. Yhtenä iltana otin jenkkioluen ja muutaman siiderin poikien kanssa rupatellessa ja seuraavana aamuna oli aivan kauhea jysäri. Minun ei pitäisi ottaa olutta yhtään! Pintaveden hygieniaosaaminen ja kurssin loppukoe tuli suoritettua onnistuneesti, joten kurssi ei mennyt hukkaan. Maanantaina voikin mennä pystypäin kehityskeskusteluun uuden pomon kanssa ;))


Eilen tulin Pendolinolla kohti kotia ja kovia pakkasia. Junassa, kun en jaksanut enää viikon opiskelujen jälkeen opiskella, oli pakko seurata (mihin ne silmät laittaisi, kun ei nukuttanut) edessäni istuvaa nuorta paria. Ensin näin vain nuoren herran, jolla oli jonkin verran "pakkoliikkeitä". Mietin siinä, että kokeekohan nuori rouva ne häiritsevinä. Sitten loppuajaksi rouva siirtyi niin, että näin hänet koko ajan ja sen jälkeen en ihmetellyt enää yhtään. En ole eläissäni nähnyt niin paljon "pakkoliikkeitä" kenelläkään, kuin hänellä oli. Mutta ilmeisesti vakka oli valinnut kantensa!
Tänä aamuna mittari näytti - 25 astetta, joten täällä tiedetään, miltä talvi näyttää ja maistuu. Koiran kanssa ei voi olla pitkään ulkona, kun sitä rupeaa kylmämään. Tarpeiden teko etemmäksi hankeen on tosi hankalaa, kun jalat jäätyvät.
Olen tulostellut kahden viikon aikana s-postiin tulleita työjutskia, päivittänyt kalenteria ja nyt pitäisi ruveta kirjoittamaan taloudesta eseetä ja tilinpäätösanalyysia!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.