torstai 15. tammikuuta 2009

Fiilistelyä

Alkuviikon tein hullun lailla hommia, että sain työhuoneen tyhjennettyä. Yhden kuorman kansioita ja muita tärkeitä papereita toimitin jo isolle kirkolle. Tyhjensin hyllyt, työpöydän ja neuvottelupöydän ja testamenttasin ne varastolle meidän pojille toimiston ja kahvihuoneen kalusteiksi. Oli vähän ihmeellinen viikko, kun ei voinut tarttua sellaisiin akuutteihin hommiin, joita on monta vuotta hoitanut, koska pojilla on nyt uudet pomot. Muutenkin työt ovat loppuneet ja oikeastaan tällä viikolla on ollut vain laskujen hyväksymisiä. Ihmeelllistä, puhelinkaan ei soi kuin muutaman kerran päivässä. Keskiviikkona fiilistelin ja olin hieman on - out tunnelmissa. Toisaalta on mukavaa siirtyä uusiin hommiin, toisaalta jää ikävä ihmisiä, joiden kanssa on tehty duunia ja tultu hyvin toimeen. Onneksi mukavia ihmisä jää saman organisaation alaisuuteen ja nähdään eri tilaisuuksissa.
Tänään ja huomenna opiskellaan strategista skenaariotyöskentelyä eli tulevaisuuden ennustamista. Ihan mielenkiintoinen aihe, kun vähän avataan.
Äsken menin pääni sisään ja kirjoitin tunnin Inside me-tekstiä yhdestä minulle tärkeästä ja akuutista asiasta lähetettäväksi eteenpäin. Tallensin keskeneräisiin ja hups, teksti olikin hävinnyt. En taida sitten lähettää sitä muuta kuin itselleni.
Tällainen A4 oli yhtenä aamuna ilmestynyt tuulilasiini!!
Ei kommentteja: