sunnuntai 24. helmikuuta 2008

Liikuntaa, urheilua, pelejä, turnauksia

Taas hurahti viikko historiaan. Töissä ei oikein kerkeä muuta tekemään kuin töitä, töitä ja vielä kerran töitä! Aina täytyy skarpata ja muistaa deadlineja eri hommille ja tarkkana täytyy olla kalenterin kanssa, ettei mikään tapaaminen unohdu ja on oikeassa paikassa oikeaan aikaan oikeat paperit mukana. Ja tietenkin olisi hyvä, että olisi edes hiukkasen kerennyt perehtyä aiheeseen, jota palaveri käsittää mihin on menossa. Ensi viikolla on sitten vuorossa kehityskeskustelu kunnanjohtajan kanssa, vaikka vähän sarkastisesti sanoin pomolle, että eikös nyt olisi jo viisasta suuntautua tuonne Joensuun puoleen näissä kehityskeskusteluissa.... Mutta vielä pitää tehdä 10 kk työtä omana kuntana ennekuin voidaan olla yhtä isoa kokonaisuutta. Ja siinäpä sitä onkin työsarkaa!!!!!

Ja sitten vähän vapaalle ja viikonlopun kuvioihin. Eilinen päivä meni Enossa juniorin salibandy-turnauksessa, jossa Pyhiksellä oli vastassa ensimmäisessä pelissä Top Team Savonlinnasta ja toisessa pelissä SBS Eno. Molemmat pelit hoidettiin kotiin ja juttua peleistä voi lukea täältä. Juniorilla meni alkuviikko kuumeessa ja köhässä ja oli hivenen epävarmaa koko turnausmatka. Perjantaina oli koululla vielä liikuntapäivä, jolloin päivä vietettiin luistellen ja ulkoleikkejä harrastaen. Perjantai-iltana oli aika väsynyt mies huoneessaan. Lauantaina kuitenkin lähdettiin kohti Enoa ja hyvä niin, sillä neljä Pyhiksen pelaajaa loukkaantui eikä voinut pelata jälkimmäisessä ottelussa ja juniori sai siinä pelissä tuntumaa uuteen pelipaikkaan puolustajana. Ja olihan turnauksesta tuomisina tehopisteitä yhden maalin verran! Mikä lämmittikin mieltä tosi paljon, vaikka äidiltä maali jäi näkemättä, koska kuulumisia piti vaihtaa Josbalaisten vanhempien kanssa. Meillä on tosi mukavaa katsomassa, kun kolme Josbalaista ja meidän juniori pelasivat jalkapalloa useamman vuoden samassa joukkueessa ja näiden vanhempien kanssa tehtiin silloin monta ikimuistoista turnausmatkaa.

Sitten päästäänkin sunnuntaihin ja omaan lentopalloturnaukseen. Täällä päin pelataan naisten harrastajaporukoiden kesken Lady`s Cup niminen sarja. Sarjassa on seitsemän joukkuetta ja sarja pelataan kaksinkertaisena neljässä eri turnauksessa. Tänään oli vuorossa toinen turnaus, joka pelattiin Outokummussa. Meillä on erittäin hyvä joukkue, jossa on tosi hyviä yksilöitä ja niinpä me pääsimme tänään tuulettamaan kolme kertaa 2-0 voittoa. Pelien jälkeen on tosi raukea, vähän rasittunut mutta silti hyvä olo. Tietää, että on tehnyt jotain omalla kropallaan vaikka polviin, olkapäähän ja nivuseen vähän koskeekin. On se kumma, että hyvä olo rääkin jälkeen voittaa kaikki kolotukset!

Kotiin tultua kävin suihkussa ja laitoin itselleni kevyen salaattiannoksen ja katsoin Menneisyyden ote-elokuvan. Sitten koiran kanssa ulos lumitöihin ja sitten kirjoittamaan ja lukemaan tänne blogien maailmaan.

1 kommentti:

Riikkis kirjoitti...

Rästäistä vielä, laitahan postiosoitteesi meiliini iikku miukumauku nic piste fi niin laitan palkintoa matkaan.