lauantai 1. lokakuuta 2011

Hyvinvointi


Postauksen kuvat on otettu synttärikimpusta, jonka sain työkavereilta keskiviikkona. Kivaa saada kaunis kukkakimppu. Aika menee tosi nopeasti eteenpäin. Elän mukavaa elämän vaihetta, jolloin voin satsata paljon itseeni ja omaan hyvinvointiin. Töissä menee kivasti ja olen silläkin saralla saavuttanut jonkinlaisen balanssin, pitkän kipuilun jälkeen! Työpaikka on kiva ja vaikka tehdään paljon töitä, sisältää työ myös mukavaa yhdessäoloa, mukavia työsystävyyssuhteita ja ennen kaikkea huumoria jokaisena päivänä. Joskus joutuu tekemään vaikeita päätöksiä, mutta kun ne pohjustaa ja perustelee, niin voi itse olla sinut päätösten kanssa. Usein joutuu myös hakemaan tukea päätöksille kolleegoilta ja koko oman työpaikan johtoryhmältä. 


Tällä hetkellä elän harrastusten täyteistä elämää. Vanhat, rakkaat harrastukset kulkevat mukana taustalla ja uusia kokeillaan ja testataan. Katsotaan mihin kaikkeen aika ja rahkeet riittävät tulevaisuudessa.


Tunnen eläväni vahvasti tätä päivää, vaikka kalenteri täyttyykin tulevista, mukavista tapahtumista. Itse suunnittelen ja pohdin tulevia reissuja, tapahtumia, harrastuksia sekä omaan hyvinvointiin, terveyteen ja kauneuteen liittyviä juttuja.


Vaikka kaikki on enemmän kuin hyvin, niin täydellisyyttä elämän joka sektorilla emme saavuta koskaan. Mutta toivottavasti osaan iloita ja olla onnellinen tästä päivästä, näistä mukavista, kivoista, onnellisista viikoista, kuukausista ja vuosista, jotka sisältävät niin paljon hyvää :)

2 kommenttia:

ritva kirjoitti...

Ihana kukkakimppu,ONNEA näin jälkikäteen<3

Punatulkku kirjoitti...

Kiitos :)) Kukkakimppu oli tai on vieläkin niin syksyisen kaunis väritykseltään!