sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Kahvi
Mozartkugel tehtaanmyymälästä ostin hienostuneen, kultturellin ja taiteellisen kahvikupin. Kahvikupissa oli tietysti muutama kuugeli liennyttämään makean nälkää. Kuugelit ovat tosin jo löytäneet parempiin suihin. Mutta itse asiaan eli kahviin. Juon yleensä kaksi kupillista kahvia päivässä. Työpäivinä aamun kahvitauolla yhdeksän aikoihin ja iltapäivän tauolla kahden aikoihin. Kotona ollessa keitän aamukahvin aamupalan jälkeen ja sitten päiväkahvin. Olen aina sanonut, että en kyllä säästele kahvin ostossa. Juhlamokkaa sen olla pitää vähintään, mutta kotiin ostan melkeinpä aina Presidenttiä. Mutta Kuopion lentopalloturnauksesta koko joukkue sai jaettavaksi näytepusseja kahvia ja pesuainetta. Ja mitä ihmettä, näytekahvi olikin tosi hyvää ja aivan älyttömän pehmeän makuista. Seuraavan kerran kahvia ostaessa, ostin sitten Meiran Cafe Arome Hienoa, huippulaatuista Premium kahvia. Olen aivan myyty tuolle uudelle hienolle kahvin maulle. Kahvi tosin maksaa himppa enemmän mitä Presidentti tai Juhlamokka, mutta kyllä hyvästä kahvista kannattaa maksaakin!
3 kommenttia:

ritva kirjoitti...

Voi miten kaunis kahvikuppi,ja kahvikin parhaastapäästä<3

Aili-mummo kirjoitti...

Moi Punatulkku!

Olen juonut tavallista Caffee Aromea, mutta tuota Hienoa en ole kokeillut, ehkä pitää nyt, kun kehuit. Minäkin juon vähän kahvia, mutta sen on oltava hyvää!<3

Mukavaa uuden viikon alkua sinulle, Anne<3

Punatulkku kirjoitti...

Kiitokset Ritva :))
Minulla on ollut vain Juhlamokka ja Presidentti nimiset kahvit, enkä ole ajatellut, että jotain parempaa löytyisi! Mutta hyvä kun nyt löytyi :))