lauantai 20. marraskuuta 2010

Heijastakaa


Sain työnantajalta mukavat heijastimet koko kotoväelle. Meidän karvainen korkkasi heijastimen kaulapannassaan eilisellä iltalenkillä. Tänään oltiin karvaisen kanssa samiksia ja laitoin heijastimen iltalenkille myös omaan takkiini. Heijastimessa on mukava tarrakiinnitys eli se voidaan kiinnittää ihan melkein mihin vaan. Kivaa kun työnantaja muistaa mukavilla, käytännöllisillä lahjoilla. Syksyllä saadut pipot ovat myös kovassa käytössä.
5 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Rosella täällä :)
Kiva kun olet kommentoinut blogiani. Ne jääpuikot on todella kuin joulukellot :) Kauniit sellaiset :)

Punatulkku kirjoitti...

Luonto muovaa joskus upeita taideteoksia. Kivasti olet saanut valokuvaan tuon taideteoksen, tykkään ;))

Perheenäiti kirjoitti...

Heijastimet hihoissa mekin aamuisin kuljemme koulubussipysäkille ja alkuillasta kotiinpäin. Taidamme olla omituisuuksia tässä maassa, heijastimia ei juurikaan näe ja tarpeen ne olisivat kapeilla teillä jokaiselle jalkapelillä liikkeelle uskaltavalle.

Punatulkku kirjoitti...

Niinpä, täällä se heijastimen tarve korostuu pimeinä, sateisina iltoina kun ajelee autolla. Hakusessa on ollut helposti eri vaatteisiin kiinnitettävä heijastin. Toivottavasti heijastin siirtyy automaattisesti tästä lähtien vaatteisiin ja kaulapantaan. Suomessa on jo talvi! Minkälaisia kelejä teillä on siellä Italiassa?

Perheenäiti kirjoitti...

Tuo saamasi heijastin näyttää tosiaan näppärästi kiinnitettävältä. Pitkässä narussa roikkuvat jäävät yleensä aina jossain vaiheessa johonkin kiinni ja silloin yleensä repeää takkiin reikä. Meillä on sellaiset pitkät "jousiheijastimet", jotka kääriytyvät näppärästi käsivarren ympäri. Lisäksi niillä voi miekkailla samalla pysäkillä odottavan luokkakaverin kanssa bussia odotellessa :-)

Täällä on tähän aikaan vuodesta sateista ja kun sataa, vettä tulee yleensä kaatamalla. Lämpötila on kymmenen asteen tienoilla. Onneksi sateisten päivien väliin sattuu välillä aurinkoisiakin päiviä ja silloin on lähes lämmin. Lunta sataa tavallisimmin joulun ja helmikuun puolivälin välillä.