maanantai 8. helmikuuta 2010

Silmälasit


Tänään ne sain, nimittäin silmälasit ja vieläpä monitehot! Lasit olivat niin huomaamattomat, että niitä piti ihan mainostaa. Katsokaa nyt mulla on ne, ettekö huomaa! Otin lasit heti käyttöön, enkä huomannut niiden käytössä hankaluuksia. Itse asiassa ne ovat paljon paremmat kuin Tiimarin eeron lasit. Näillä näkee joka paikkaan hyvin. Näitä ei tarvitse laittaa silmille ja ottaa pois. Joten vaikka mietiskelin, miten optikolta voi saada sillä systeemillä (onko näin parempi vai näin - en oo aivan varma, mutta ehkä näin) sopivat lasit? Niin kyllä voi!
Mutta täytyy sanoa, että olo tuntuu nyt jotenkin vanhalta, vaikka tällaisia laseja olisin varmaan tarvinnut hiukka aikaisemmin.Tykkään sankavalinnasta, niissä on sinisiä aaltoja ruskealla pohjalla. Mutta olisiko pokat voineet olla hieman näyttävämmät?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin se vaan aika kuluu ja pikkusiskostakin tulee rillien käyttäjä.
maailma näyttää kirkkaammalta ja valoisammalta, eikö?

Punatulkku kirjoitti...

Joo, ihan ihmeellistä miten maailma kirkastui!

Rea kirjoitti...

Minulla on ollut lasit jo 20 v.
Alussa pärjäsi ruokakaupasta ostetuilla, mutta näkö huononi koko ajan.
Nyt on monitehot ollut jo 10 v.
Löysin 4 vuotta sitten halvan ja hyvän internet kaupan.
Olen ollut tosi tyytyväinen, pitää vain hankkia optikolta resepti ja lähettää se kauppaan jne

Tulevia laseja varten vinkkinä;
www. favoptic. com

Hauskaa silmälasi-iltaa:)

Punatulkku kirjoitti...

Kiitos! Ja kiitos nettisilmälasikauppavinkistä! Seuraavat kenties! Nyt nautiskellaan näillä ;))

Perheenäiti kirjoitti...

Kivoilta näyttävät, mukavan väriset. Kevättä kohden ollaan menossa ihan selvästi: uusi tukka ja uudet lasit! Mitä seuraavaksi? :-)

Minä hain joululomalla optikolta jo toiset "kakstahtilasit" ja kun jokunen vuosi sitten ne ensimmäiset sain nenälleni, ihmettelin miksi olin niinkin kauan jäpittänyt vastaan. Maailma kirkastui kertalaakista, joka kulmasta!

Käsitöistä ei tulisi mitään ilman kunnon laseja ja lapsen kynnetkin oli hankala leikata, kun näkökenttä oli hieman sumea.

Punatulkku kirjoitti...

Mitähän muuta uutta keksisi ;))
Kyllä vaan täytyy todeta, ettei toisenakaan päivänä tehnyt mieli ottaa laseja pois tai nostaa otsalle. Niin mukavat ne olivat!