perjantai 5. helmikuuta 2010

Sikapiikki


Kävin tänään sikapiikillä työterveyshuollossa ensimmäisen listan mukaan viimeisellä tunnilla. Tänään tuli tosin uusi lista. Varmaan piikkejä on jäänyt pistämättä ja porukkaa käymättä rokotuksessa. Piikin mahdolliset seuraukset raportoidaan myöhemmin. Luulen, että meidän perheessä jyllää Noro-virus. Sen mukaiset ovat ainakin oireet. Saa nähdä, onko minun immuniteetti kohdillaan, I hope so!

5 kommenttia:

Rea kirjoitti...

Hei Punatulkku!

Toivon todella ettet saa sitä noroviirusta.Nuorin siskoni joka on sairaanhoitaja, sai sen muutama vuosi sitten potilaalta ja sanoi että oli kyllä ihan hirvittävä tauti!

Mutta hyvää viikonloppua sinnepäin!

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä, hyvä käsienpesu ja jos sulla on käsihuuhdetta , suosittelen käytettäväksi. Vessan pesua ja omat käsipyyhkeet. Mieluiten kertakäyttö. meillä ainakin töissä toitetaan käsien pesua.
Virkistävää viikonloppua;D

Punatulkku kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista!
Meillä onkin ihanteellinen tilanne, kun meillä molemmilla on omat WC:t. Tauti on ollut juniorilla tosi pahana. Viikonloppu näyttää ihanteelliselta ulkoiluun :))

Perheenäiti kirjoitti...

Voi ei, toivottavasti tauti ei tartu. Meillä jylläsi juuri tällä viikolla jonkin sortin noro tai vastaava, koko perheen meni läpi ja huh, se oli hirveä. Kuurasimme käsiä sen minkä taisimme ja käytimme desiäkin, mutta kun hoitaa oksentavaa 5-vuotiasta, on kontakti aika läheinen. No, elopaino keveni reilun kilon vuorokaudessa eikä ruokahalu ole vieläkään palannut...

Punatulkku kirjoitti...

Kuuntelin uutisista, että Suomessa Noro-virus jyllää monella paikkakunnalla. Juniori oli koko viikon taudissa ja ruokahalu ei ole palannut vieläkään. Minulla taitaa olla "työni puolesta" jonkinlainen immuniteetti näihin pöpöihin.