torstai 17. kesäkuuta 2010

Onnea


Monta kivaa asiaa elämässä, ei ole yhtään hassumpi juttu. Asuntoasiat alkavat olla kauppakirjoja ja muuttoa vaille valmiit omasta mielestäni, toivottavasti myös pankin mielestä ;))  Entisiä huonekaluja pitää hävittää muutossa ja sopivampaa ostaa sitten tilalle. Kirpparille on menossa aika paljon tavaraa. Uusi koti on ihan kivalla paikalla ja toivottavasti muutenkin kiva asua. Toivotaan, että koiraa myöten sopeutuminen uuteen onnistuu hyvin.
Hommasin juniorille uuden skootterin ja sen jälkeen ei kaveria ole paljon näkynyt. Mamma pääsi eilen tankkausreissulle kyytiin ja kylläpä hieman pelotti, sellaista vauhtia painateltiin. Nytkin juniori on fudispelissä ja kaverit viedään kyydissä. Eikä skootteria ole vielä edes vakuutettu. Juniori pääsi hakemaansa ekasijapaikkaan kouluun ja siitäkin on mamma aika iloinen.
Oma opinnäytetyö on ihan pikkasta vaille valmis. Ei tartteis enää paljon puristaa.  Juhannus on tarkoitus  käyttää erittäin tehokkaasti pakkaamiseen ja ONT:in loppuun kirjoittamiseen. Pienessä paineessa saa aikaan ihan kivasti asioita. Valmistuminen jää tuonne syksyyn, kun kaikki on koululla nyt kiinni. Mutta onpahan ONT valmiina laitettavaksi eteenpäin heti elokuussa. Heinäkuun loma taitaa mennä muuttoon ja muuhun järjestelyyn, mutta kivahan uutta on laittaa. Muutama kiva juhla on tiedossa heinäkuussa ja nyt näyttää siltä, että ne tulevat olemaan mukavaa piristystä ja juhlaa arjen keskellä. Elämä on tällä hetkellä aika ihquuuu!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon Onnea Anne uuteen tupaan!
Vaihdatko muuton yhteydessä paikkakuntaa?

Näytät olevan tyytyväinen valintaasi :)))

Terveisin Aili-mummo

Punatulkku kirjoitti...

Ei muutu kaupunki nykyisessä laajuudessa. Mutta aikaisemmasta Pyhäselästä Joensuuhun. Mutta nykyisinhän olemme yhtä suurta Joensuuta!