perjantai 11. kesäkuuta 2010

Elukoita


Tämä koiran kokoinen rusakko on tykästynyt meidän kotikatuun. Harva se päivä elukka jolkottelee laiskasti tässä ympäristössä. Tänään, kun aukaisin makkarin sälekaihtimet viiden jälkeen aamulla, rusakko oli aamupesulla kadulla auringon paisteessa. Siitä se raivautui vasta, kun läksin koiran kanssa aamulenkille.

Olen elämäni aikana ennen tätä päivää nähnyt hirven luonnossa elävänä kolme kertaa. Tänään kun ajelimme Lieksaan ja takaisin, näin linja-autosta kaksi eri hirveä eri kohdissa ihan tien laidassa Toinen oli paluumatkalla  himppa ennen kaupungin teollisuusaluetta. Kuvaa en valitettavasti kerennyt ihan ottamaan hirvestä.

3 kommenttia:

Perheenäiti kirjoitti...

Onpas roikaleen kokoinen jänö! Tuollaisia liikkui täällä meidänkin Suomen kodin kulmillamme alkuvuosina, mutta nyt on rakennettu niin paljon, ettei töpöhäntiä enää näy :-(

Onnea asuntokaupoille!

Punatulkku kirjoitti...

Asuntokaupat rupeaa pikku hiljaa ratkeilemaan. Ensi viikolla pitäs tehdä päätökset vuokralle vai jo omaan. Pari mielenkiintoista asuntoa myynnissä, mutta vapautuminen ratkaisee! Onneksi näyttää myös vuokra-asuntomarkkinoilla tällä hetkellä hyvältä.

Punatulkku kirjoitti...

Tuosta rusakosta vielä. Vaikka meillä on koira, niin ei jänöä paljon hetkauta. Kulkee kuin kotonaan!