lauantai 2. tammikuuta 2010

Aamun avausPitkät vapaat ovat antaneet taas mahdollisuuden nauttia extra pitkistä yöunista. Nukkumaanmenoaika eikä nousu ole niin aikataulutettua kuin normaaliarkena ja normaaliviikonloppuna. Voi ottaa päiväunet tai syödä aamupalan ja ruveta uudelleen tirsoille. Niin kävi tänä aamuna. Päästin koiran aamupisulle, söin aamupalapiirakan, luin kirjaa ja rupesin uudelleen nukkumaan. Heräilin muutaman tunnin nukkumisen jälkeen ja kävin koiran kanssa aamulenkillä. Pakkaset ovat taas lyhentäneet jonkin verran lenkkien pituutta, kun koiralla rupeaa käpälät jäätymään.
Aamulenkin jälkeen keitin kahvit ja nautiskelin sen piparin & mustapippuri Violan kera. Ja voi kun olikin hyvää! Saimme työnantajalta ison juustolautasen joululahjaksi, joka sisälsi puisen juustotarjottimen, juustoveitsen,  pienen rasian pipareja sekä  kuutta eri juustolajia. En ole kauheasti tykännyt kovista juustoista, vaan syön yleensä päivittäin sulatejuustoviipaleita. Mutta tuo Viola vei kyllä kielen mennessään.


Sitten olin aivan unohtaa karvaisen kaverin aamupalan. Käskin hänen odottaa toimistotuolissaan, kun kävin tekemässä aamupalavoileivän. Ja niin hän nätisti odotti tuolissa ja se odottaminen palkittiin. Miten voikaan ruoka olla tälle koiralle "heti kiireellä ahmittavaa" ?!

Ei kommentteja: