perjantai 30. marraskuuta 2007

Viikolla tapahtunutta

Viime lauantaina kirjoittelin, että pitäisi käydä shoppailemassa ja kyllähän minä ainakin yritin. Yhdessä liikkeessä kokeilin housuja ja puseroa ja muuten tein vain vaatteiden hipelöintiä. Mutta siihen se sitten jäi. Menin kahville Houkutukseen ja se oli kyllä parempi vaihtoehto. Sitten viikolla tiistai-iltana läksin kaupungin City-markettiin ostamaan kynttelikköjä työpaikalle. Sain kyntteliköt ja paljon muuta mukavaa: mustat juhlahousut, juhlatunikan, puseron, talvikengät. Eli erikoisliikkeistä en saanut omalle vartalolle käypiä housuja, mutta tavaratalosta löysin mukavaa materiaalia olevat, melkein hyvän pituiset juhlahousut.
Torstai-iltana oli perinteinen kuntajuhla koulukeskuksella, jossa muistettiin 10, 20, 30 ja 40 v. töissä olleita ja syötiin hyviä, maukkaita, kauniisti katettuja ruokia. Tänä vuonna ruuan olivat valmistaneet ja tarjoilivat meille P-K:n Ammattikorkeakoulun opiskelijat opinnäytetyönään. Kiitos heille!
Meidän osasto järjestää tänä vuonna työpaikan joulun avauksen. Suunniteltiin tapahtumaa ja ajateltiin koristella kahvio ja meidän osasto luonnon läheisen jouluisesti. Siinäpä töiden lomassa mukavaa jouluista puuhastelua! Kivaa ilahduttaa muita näin joulun alla!
Huomenna lasketaan sitten kuntalaiskyselyn tulokset ja ollaan hieman "viisaampia" kuntaliitosasian suhteen!
Mutta nyt on taas mukavaa rauhoittua ja aloittaa viikonlopun vietto!


Ei kommentteja: