sunnuntai 11. marraskuuta 2007

Iso Myy

Tulipahan eilen käytyä Joensuun uudessa kauppakeskuksessa Isossa Myyssä. Koko tämän viikon on ollut avajaisohjelmaa kauppakeskuksessa. Porukkaa oli liikenteessä tosi paljon. Kauppakeskus oli tupaten täynnä ihmisiä, jotka kiertelivät liikkeissä ja katselivat esiintymislavalla olleita esiintyjiä. Kauppakeskus on komea ja kauppakäytävältä käsin on helppo asioida eri liikkeissä.
Itse shoppailen tosi harvoin. Pitää olla lähtiessä jo tiedossa mitä etsii ja ostaa. Eilen oli hakusessa talvitakki tai oikeastaan kaksi; toppatakki ja sitten sellainen vähän pitempi villakangastakki. Ostin sitten lopulta molemmat. Törmäsin kauppakierroksella ystävääni ja sitten hänen makutuomariavustuksellaan ostin Seppälästä vaalean toppatakin ja Aleksilta harmaan villakangastakin.
Eilen menikin koko päivä liirutessa ympäriinsä. Aamulla vein juniorin salibandi-turnaukseen Rantakylään, kävin nopeasti viemässä ompelukoneen siskolleni ja sitten menikin muutama tunti kaupungilla. Sieltä takaisin salibandia katsomaan ja kauppaan ruokaostoksille. Sitten kotiin treenamaan, saunaan ja syömään.

Ei kommentteja: