sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Lankalauantai - Pääsiäispäivä


Lankalauantai avautui aurinkoisena ja kirpeän yöpakkasen siivittämänä. Aamu- ja päivälenkki karvaisen kanssa tehtiin läheiselle pellolle / meluvallille mukavan hankiaisen saattelemana.


Päivälenkille otin kameran mukaan ja yritin kuvailla kaunista aurinkoista maisemaa. Tänäänkin haittasi kirkas auringonpaiste kameran säätelyä. En yksinkertaisesti näe auringossa enkä varjossakaan kameran säätöjä. Ihan käsikopelolla mentiin.


Perjantain sateinen aamujuoksulenkki vaihtui pääsiäissunnuntaiaamun pirteään aurinkoiseen pakkasjuoksulenkkiin. Perjantailenkillä vaivasi vielä alkuviikon eri lajien / kuntotestin aiheuttama etureisien kireys ja energian puute. Sunnuntaiaamun kympille suunnistin aamupuuron voimin ja se tepsikin hyvin. Lenkin jälkeinen sauna ja toinen aamupala antoivat taas niin autuaan olotilan :)


Kuukauden päästä pitäisi olla jo puolikaskunnossa ja jaksaa vetää tuplasti pitempi lenkki kuin tänään. Hui!


Tämä pääsiäinen on mennyt chillaillessa kotona ja harrastaen niitä mukavia asioita elämässä, kuten juoksua, kirjoja, elokuvia, karvaista, käsitöitä, valokuvaamista, kaunista luontoa ja yleensä elämää ilman kiirettä ja aikatauluja.


Viimeisessä kuvassa yksi elämän valopilkku, joka osaa myös nauttia yksinkertaisista asioista elämässä!

2 kommenttia:

ritva kirjoitti...

Hyvää pääsiäis päivää,ihanat maisemat lenkkiltäsi:)

Punatulkku kirjoitti...

Niin se aurinko saa kaikki mukavat asiat esille :)