sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Ihanuutta ;)


Voiko ihanammin päivän enää alkaa, onko ihanampaa aamua kuin tää? Tällaiset kysymykset voi heittää tämän aamuisen ihanuuden jälkeen! Miun pitää ruvet murehtimaan jo tämän ihanuuden mahdollista loppumista, sillä sain ekan tarjouksen talosta. En hyväksy sitä ihan suorilta, vaan teen vastatarjouksen. Katsotaan mihin asia johtaa? Olen toisiaan ruvennut miettimään, että en ehkä haluaisikaan lähteä tästä. Koiran ja itseni kanssa olisi vaan älyttömän kiva viettää kesä tällaisessa paikassa. Mutta katsotaan miten "kohtalo" johdattaa??

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tajuntaasi on tullut se asia, että tällaiset aamut saattavat loppua, ja haikeus valtaa mielen. Oikein todellako haluat luopua omasta terassista näin ihanana aamuna?

Hyvät jatkot, mitä päätätkin Punatulkku ;)

TV. A-m

Perheenäiti kirjoitti...

Hm, vaikea päätös varmasti. Mutta voihan vaikka rivitalon takapihalla viettää yhtä mukavia hetkiä. Vai oletteko muuttamassa kerrostaloon? Molemmissa vaihtoehdoissa tietysti tulee ne seinän takana olevat naapurit kaupan päälle, nyt teillä on oma rauha.

Tämä taitaa olla kuitenkin paras aika saada talo kaupaksi toisin kuin vaikka vasta syksyllä, kun olisitte ensin ehtineet nauttia vielä tästä kesästä. Oi voi, vaikeaa!

Punatulkku kirjoitti...

Niinpä, yleensä en katso taakseni ja pähkäile ratkaisujani. Nyt en vielä lopullista ratkaisua ole tehnyt ja yritän varmaan itselleni tehdä helpommaksi myös sitä tilannetta, ettei talo mene kaupaksi. Mutta vastatarjous on jätetty ja katsotaan mihin tämä johtaa.....
Suunnitelmissa on mennä asumaan väliaikaiseen asuntoon, mahdollisesti kerrostaloon joksikin aikaa ja se tilanne rassaa jo nyt. Ei varmaan ole lopullinen ratkaisu, mutta näin ihanan kesän lähestyessä se ratkaisu ei vaan houkuttele yhtään :( Mutta katsotaan ja murehditaan tai iloitaan, kun sen aika on!
Kiitos kommenteista ja ihanaa kesää ;))

Riikkis kirjoitti...

Onneksi olkoon! Voitit mun blogin kisa-arvonnassa! Pistäpä osoittees iikku miuku nic piste fi niin minäpä laitan sulle palkintoa pukkaamaan :)