sunnuntai 13. joulukuuta 2009

13.12.Suklaa!


5 kommenttia:

Susikairan akka kirjoitti...

Tää kuva päivässä on tosi hauska, oon käynyt katsomassa kaikki kuvat, mutta nyt oli kyllä niin jännä, että enpäs oo ennen nähnytkään:) On niin oikean karjalanpiirakan näköisiä, että piti klikata kuva isommaksi, kun en vaan tajunnut miten sana Suklaa! liittyy piirakoihin;D Mistäs olet tuommoisia löytänyt?

Punatulkku kirjoitti...

Hei! Minustakin tämä on niin extraa, etten voi sotkea tätä normaaleilla jutuillani väliin, vaikka kuinka olisi tärkeää asiaa. Pitää varmaan kirjoittaa ja julkaista vasta joulukalenterin jälkeen. Meillä täällä Joensuussa Taitokorttelissa on kehitelty ja nyt on myynnissä näitä "piirakoita". Etsin itse näitä myös täältä paikan päältä ja viime viikonloppuna sain sitten käytyä ekaa kertaa Taitokorttelissa, jossa on myynnissä käsitöitä ja varsinkin nyt joulun aikaan moni käsityöläinen on myymässä omia tuotteitaan. Nuo piirakat löysin Taitokorttelin kahviosta ja ne olivat tosi hyviä, nam ;))

Perheenäiti kirjoitti...

Hauska idea! Minunkin piti klikata kuva isommaksi, että ihan varmasti uskoin näkemääni. :-)

Marika kirjoitti...

Suklaisia karjalanpiirakoita! aivan ihanaa :)

Punatulkku kirjoitti...

Näistä karjalan piirakoista oli juttua syksyllä ihan valtakunnan tasolla, olisiko ollut silloin kun Joensuu esittäytyi Helsingissä. Etsin noita piirakoita täältä kotikaupungistani ja jossakin vaiheessa sain tiedon niiden myyntipaikasta. Idea on tosi kiva, mutta en ole nähnyt näitä esillä ja myytävänä kuin siellä Taitokorttelissa.