sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Viikonloppu ja ensi viikko pähkinänkuoressa


Nyt on taas se aika vuodesta, kun voi ruveta nauttimaan kynttilöiden valosta. Eilen pyhäinpäivänä kävin viemässä vanhempieni haudalle kynttilät. Haudalla pitää käydä ensi viikolla uudellen, koska meidän paikallinen puutarhamme oli laittanut portin kuukaudeksi kiinni. Myös hautausmaan puutarhamyymälä oli kerennyt sulkea ovensa, kun menin käymään haudalla. Enkä saanut ostettua talvikukkia haudalle, kyllä harmitti!

Viikonloppu on sisältänyt opiskelua eli eilen väsäsin toisen kirjallisuustehtävän kasaan. Annan kirjoituksen hautua muutaman päivän ja luen sen uudelleen viikolla, korjailen, muuttelen, lisäilen ja laitan menemään opettajalle arvioitavaksi. Sitten pitäisi ruveta väsäämään johtamistaitojen kehityssuunnitelmaa. Siinä meinasin käyttää JET-opiskeluihin tekemääni kehityssuunnitelmaa pohjana. Nyt sitä pitää vaan katsoa vähän eri näkövinkkelistä, koska muutokset uusiin työtehtäviin ensi vuonna aiheuttavat muutoksia myös tulevaisuuden kehitystarpeisiin.

Tänään luin yhden työntekijäni opinnäytteen. Olin aivan ihquna, kun tämä oikein hyvä työntekijä on saanut inspiraation opiskella ja osasyynä on minun esimerkkini ;))) Luin ja ihastelin työntekijän lopputyökansiota. Se oli kuin kukkanen tosi nätisti tehty, mutta sisältökin oli aivan upea. Siihen oli käytetty tunti jos toinenkin ja saatu tosi paljon aikaan. Lisäihqua aiheutti lausahdus, jossa työntekijä lupailee käyttää aikaansi myös tulevaisuudessa opiskeluun.

Viikonloppuun on kuulunut myös lentopalloa katsomon puolelta. Eilen oli aivan upeaa nähtävää peli Riento - Hurrikaani, jonka Riento voitti näytöstyyliin 3 - 1. Oli ihan rentouttavaa katsoa onnistumisia laajalla rintamalla. Tänään Prihat II pelasi 2-sarjapelinsä ihan penkin alle. Miten se lentopallo voikaan olla niin vaikeaa?!?!

Työviikko tulee olemaan jälleen kerran työntäyteinen. Huomenna pääsen tilintarkastajan tentiiin ja aamupäivällä pitää vielä tulostella materiaalia tuohon tilaisuuteen. Tiistaina on tarjousten avaustilaisuus ja toivon sydämeni pohjasta, että löytäisimme niistä hyvän ratkaisun yhdelle isolle asialle! Keskiviikkona talouteen liittyvä koulutus Lappeenrannassa ja torstaina Joensuun esimieskoulutuksen aloitussessio Kimmelissä. Perjantaina sitten ihan normaali työpäivä, jos ei siihen mennessä kerkeä tulemaan mitään ihmeellistä.

Tänään kävin ostamassa Carsonilta hameen ihan sellaisen arkikäyttöön sopivan. Ihmettelen ihan itsekkin milloin ja missä meinaan sitä hametta käyttää. Mutta kun olen saanut päähäni, että hame minun pitää saada, niin kai se on vaan uskottava, että tarpeeseen se tulee. Tarvitsisin ihan oikeasti jonkun juhlavan vaatteen ehkä mekon tai juhlavan hameen ja puseron. Meillä on loppuvuodesta tosi monta juhlavaa tilaisuutta liittyen kunnan loppumiseen. Kait minun pitää vielä hommata nämäkin. Sitten tarvitsen hameen kanssa pidettävät, ei ihan matalakantaiset, talvikengät.

Ihmissuhteiden ja näihin liittyvien tunteiden osalta elämässäni sitten olenkin ihan pihallaaaaa.... Tilanne ei nyt enää ihan kauheasti rassaa, mutta kuitenkin aina joskus ahristaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Käyhän se näinkin tämä ihmissuhteiden hoito... paremminhan nyt tiedän kuulumisesi, toisin kuin ennen...