torstai 6. joulukuuta 2007

Talkoot osa 2

Eilen itsenäisyyspäivän aattona tehtiin 4 h 15 min talkoita Pyhäselän Urheilijoiden salibandyjaoston hyväksi. Oltiin pakkaamassa juustoja joulupakkauksiin Valion Joensuun tehtaalla. Tehtiin paketteja, joissa oli Valion Finlandia-, Aura- ja Ritarijuustot. Alkoi maistumaan ihan oikealta liukuhihnatyöltä. Pakkaus tehtiin kylmiössä, jossa oli oltava talvivaatteet päällä. No omapahan nyt tienattu seuralle ainakin oman pelaajan osuus talkoista!
Illalla oli sellainen olo, että oli ollut ulkona pitkän aikaa, poskia kuumotti ja vilulla värisytti. Eipä siinä auttanut, kuin siirtyä vällyjen sisälle ja vedellä hirsiä kunnes alkoi lumet tulla katolta alas.
Aamuyö olikin sitten katkonaista unta olohuoneen sohvalla koiran kanssa.



2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Anne ja kiitos kommentista blogissani! :)

Lueskelin tuossa siun blogia ja meillä taitaakin olla yhteisiä tuttuja... ;)Ainakin jos oot ollu juustoja pakkaamassa, niin siellä on meikäläisen isipappakin ollu primusmoottorina hääräämässä eräälle joensuulaiselle säbäjoukkueelle...

Ihana koira siulla, taitaa olla kettuterrieri?

Terkkuja Provencesta ja palaan blogiisi kun g on tehty! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Sinun blogissasi taisi vilahtaakin Joensuu jossain kohti. Niin ne yhteydet löytyvät meille blogien maailmaan "hurahtaneille".
Koira, joka kuvissa vilahtelee on tosiaan lyhytkarvainen kettuterrieri Jeppe. Sai nimensä kuuluisalta Olvi-koiralta, vaikka itse olisinkin ollut antamassa jotain hienostuneempaa kuten Grandi, kun oikea nimi on Wolfheart Grand Slam.
Voimia g:n kirjoitukseen, toivottavasti saat sen rypistettyä kasaan.