keskiviikko 26. elokuuta 2009

Väliaikaraportti


Tässä vähän listausta mihin kaikkeen olen taas nokkani työntänyt tai minut on jotenkin ihmeellisesti noin vain määrätty.
Ollaan yhden saman koulutuksen käyneiden kanssa keskusteltu, että pidetään tapaaminen ja että muutama kaveri sen hoitaa. Sitten kesällä kuulin, että minunhan se kuulemma olisi pitänytkin hoitaa. Mitä en itse aikaisemmin tätä tiennytkään. No kun sain kuulla, niin ei kun hihat heilumaan. Nyt on melkein kaikkien yhteystiedot hommattu, ajankohta tapaamiselle sovittu, majoituspaikat varattu, alustavat kyselyt tulijoista tehty ja ensi viikonloppuna homma täydentyy.
Toisena järjesteltävänä asiana minulle ilmoitettiin viime viikolla, että sinähän sen työpaikan liikuntailtapäivän taas tänä syksynä järjestät. Mitä, häh, minäkö taas?!?!?!? Minulle annettiin vain ilmansuunta, mihin reissu on tänä vuonna suunnattava. No, ei kun aivot duuniin ja muutama puhelu yhdelle kaverille ja nyt näyttäisi siltä, että alustava suunnitelma päivään on plakkarissa. Vielä kun kerkiää soittelemaan ja sopimaan kahvitukset ja ruokailut, niin homma alkaa pelittämään.
Kolmantena asiana Savonlinnassa avasin suuni ja sanoin, että olisin valmis lähtemään turnauksiin myös muiden joukkueiden mukana. Niinpä eilen soitti ystäväni, joka on myös lähdössä vieraan porukan mukaan ja kertoili, että nyt pitää lunastaa lupauksensa. Ja niinpä kalenteriin oli laitettava lentopalloturnaus Jyväskylässä.
Ja mikä hassuinta kaikki nämä tapahtumat ovat saman viikon sisällä, joka on minun lomarahavapaaviikko. Sille viikolle olin vielä suunnitellut tietyömaatutustumista, joka on jäänyt tekemättä ja joka pitäisi tehdä ettei työmaa kerkeä loppumaan. Siihen pitäisi vaan vielä saada aika tilattua opastajalta. Katsotaan sopiiko samalle viikolle vielä tämäkin trippi.
Mukavaa, että pystyy hanskaamaan asioita ja vielä stressaamatta. Nyt on vain sellainen elämän tilanne, että hommat näyttää rulettavan.


2 kommenttia:

Perheenäiti kirjoitti...

Jestas, siinä sitä on vipinää yhdelle viikolle!

Punatullkku kirjoitti...

Joo, onneksi sattuu se loma. Ja vielä niin, että ensin otin loman ja sitten siihen rupesi tulemaan näitä aktiviteetteja ihan liukuhihnalta ;))