perjantai 1. toukokuuta 2009

Vappuilta


Nyt on sitten mustikkatassuvappumunkit nautittu kahvin kera, jopa kaksi kertaa. Olivat muuten tosi hyviä, hilloa oli hillittömän paljon. Niin se on vaan helppoa tuo tuoreiden munkkien tekeminen. Munkit sulamaan 45 min ennen paistoa, uunissa munkkien käyttö vain 3 min ja sitten heti sokeria pintaa ja nauttimaan ;))


Puusavotta on tehty ja saatu perslihakset kipeiksi. Ulos puolilta päivin kipattu kasa on siirretty puuvarastoon. Ja niinhän siinä sitten kävi, että tämä perfektionisti painoi savotan loppuun asti kerralla, Aikaa siinä meni reilut kolme tuntia. Juniori oli apuna reilun tunnin, mutta valitteli selkäänsä. Ei kun juniori selkälihaksia ja mamma perslihaksia reenaamaan, että seuraava urakka sujuu ilman kipuiluja. Sitten olikin vuorossa kipeiden lihasten lämmittely saunan löylyissä ja muutenkin kroppa vaati pesua hikisen urakan jäljiltä.


Huomenna pitää käydä metsästämässä lähikaupasta oksasaksia. Pensaat olisi hyvä leikata lähipäivinä ja sitten pihan haravointiin aina kun aikaa jää....

Ei kommentteja: